ایران بوک – دانلود رایگان کتاب های فارسی

ایران بوک – دانلود رایگان کتاب های فارسی , قیمت کتاب های فارسی – دریافت رایگان جدیدترین کتاب های ایرانی – قیمت کتاب های فارسی – فهرست کتاب ها

خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

توجه: در صورتی که فایل دارای ایراد است یا حقوق نویسنده رعایت نشده با ما تماس بگیرید

گت بلاگز روانشناسی کتاب فراموشکاری

دانلود رایگان pdf کتاب فراموشکاری اثر زیگموند فروید

  • نویسنده : زیگموند فروید
  • مترجم : حسن اكبريان طبری

کتاب فراموشکاری از آثار زیگموند فروید روان‌کاو برجسته‌ی قرن بیستم است که از نسخه‌ انگلیسی Forgetting things به فارسی ترجمه شده است. این نسخه را انتشارات پنگوئن به مناسبت هفتادمین سالگرد فعالیتش در صنعت نشر، در می 2005 منتشر کرد. 

فراموشکاری بخشی از کتاب «روانشناسی آسیب شناسی زندگی روزمره» The Psychopathology of Everyday Life است که زیگموند فروید آن را در سال 1901 براساس تحقیقاتش منتشر کرد. این کتاب به تعبیر بعضی از منتقدین بهترین اثر این روان‌کاو مشهور است که در آن درباره‌ی ریشه‌های آسیب‌های روانی صحبت می‌کند. فروید در این کتاب انحرفات مختلف، رفتارهای ناخواسته و فراموش کردن کلمات را جلوه‌ای از افکار ناخودآگاه می‌داند و معتقد است در پس هر فراموشی، جریانی ذهنی وجود دارد.

فراموشکاری
فراموشکاری

زیگموند فروید؛ بنیان‌گذار علم روان‌کاوی

زیگموند فروید بنیان‌گذار روان‌کاوی، بیان‌کننده‌ی تئوری شخصیت و پیشگام جنبش‌های فکری در ماه مه 1856 متولد شد. او در خانواده‌ای یهودی با وضعیت مالی متوسط در شهر فرایبورگ که در حال حاضر بخشی از آلمان است کودکی خود را گذراند. فروید در چهار سالگی به شهر وین در اتریش مهاجرت کرد و تقریبا سراسر زندگی‌اش را در آن‌جا گذراند. او در سال 1873 وارد دانشکده‌ی پزشکی در دانشگاه وین شد و هشت سال بعد فارغ‌التحصیل شد. فروید در کنار دروس مربوط به پزشکی علم فلسفه را نیز دنبال می‌کرد و برای ادامه تحصیل راهی پاریس شد. او زیر نظر «ژان مارتین»، متخصص مغز و اعصابی که از هیپنوتیزم برای درمان استفاده می‌کرد مشغول به کار شد و به چند زبان مختلف اروپایی تسلط پیدا کرد.

زیگموند فروید پس از بازگشت به وین به عنوان متخصص مغز و اعصاب مشغول به کار شد و درمان‌های معمول را کنار گذاشت. او از روش هیپنوتیزم «ژان مارتین» استفاده کرد با این تفاوت که بیمارانش را ترغیب کرد به جای قرار گرفتن در خلسه‌ای عمیق آزادانه بدون هرگونه خودسانسوری صحبت کنند. زیگموند فروید طی آنالیزهای رفتارهای افراد مختلف به تاثیر رفتارهای جنسی در کودکی پی برد. در ابتدا این روان‌کاو مشهور گمان کرد بیمارانش توسط خانواد‌ه‌هایشان مورد آزار و اذیت جنسی قرار گرفته‌اند درحالی‌که پس از تحقیق بیشتر متوجه شد این موضوع نشات گرفته از تمایلات کودکان به بزرگسالان است.

در ادامه‌ی این تحقیقات زیگموند فروید سال 1900 کتاب «رویا» را با نام اصلی Dreams منتشر کرد که مفسران آن را درخشان‌ترین اثر او دانستند. او در این کتاب بیان کرد كه رویاها بیانات بسیار پنهانی از آرزوها و ترس‌های عمیق انسان‌ها هستند و می توانند تاثیر بزرگی روی شخصیت افراد بگذارند.

زيگموند فرويد سال‌های پایانی زندگی‌اش را درگیر بیماری سختی بود و به دلیل حضور نازی‌ها در اتریش به انگلستان مهاجرت کرد. او در سپتامبر 1939 با تزریق میزان زیادی مورفین درگذشت و خاکستر حاصل از سوزاندن جسدش را در پایه‌ی گلدانی که همیشه در اتاق فروید بود قرار دادند.

ترجمه کتاب فراموشکاری به فارسی

کتاب فراموشکاری را حسن اكبريان طبری از نسخه انگلیسی به فارسی ترجمه کرده و انتشارات کتاب‌سرای تندیس آن را منتشر کرده است که نسخه الکترونیک آن در همین صفحه برای خرید و دانلود موجود است. حسن اكبريان طبری کتاب‌های مختلفی را ترجمه کرده است که بیشتر آن‌ها در حوزه ادبي، نقد ادبي و روانشناسي هستند. او مدتی را عضو «شوراي كتاب كودك» بوده و ترجمه آثار بزرگان روان‌شناسی را در کارنامه‌ی خود دارد. طبری علاوه‌بر ترجمه اثر زیگموند فروید، کتاب‌های «انسان و اسطوره‌هایش» نوشته‌ی «گوستاو یونگ» و «در راستای هدف» نوشته‌ی «وین دایر» را نیز به چاپ رسانده است. همچنین او آثار «داستایوسکی» و «جک لندن» را در ادبیات داستانی ترجمه کرده است.

حسن اكبريان طبری درباره‌ی زیگموند فروید و شاگردش، «گوستاو یونگ» در مصاحبه‌ا یبیان کرده است :«فرويد روانشناس نامدار اتريشي ناخودآگاهي را حوزه‌اي «كودكانه، بي‌منطق، كامجويانه و…» تعريف مي‌كرد. وي حتي معتقد بود كه ناخودآگاهي بخش ناچيز و بي‌اهميتي است كه از خودآگاهي ناشي شده است. در حالي كه شاگرد او يونگ ناخودآگاهي را بخش عمده روان آدمي مي‌دانست. به باور يونگ انسان‌ها از زماني بس دور و دراز و از همان آغاز روند سير تكويني شان فقط داراي ذهن ناخودآگاه بودند ولي در سايه زندگي جمعي به ويژه از سپيده دم تمدن و شهرنشيني كم كم لايه نازك و شناور خودآگاهي چونان حصاري قلمرو ناخودآگاه شان را فرا گرفت. به عبارت ديگر ناخودآگاه قدمتي به سالمندي انسان دارد، در صورتي كه خودآگاه از پيشينه چنداني برخوردار نيست.

 


دانلود


دانلود فایل ها

نویسنده : faride

بدون دیدگاه

دیدگاه شما

نظر شما:

کتاب زبان اصلی J.R.R

دانلود کتاب لاتین

خرید کتاب لاتین

خرید مانگا

خرید کتاب از گوگل بوکز

دانلود رایگان کتاب از گوگل بوکز

دانلود رایگان کتاب از آمازون

دانلود رایگان کتاب از گوگل بوکز

کتاب روانشناسی به انگلیسی

کتاب زبان اصلی

کتاب خارجی

رفتن به نوار ابزار